SIMETRIA
Stretch Mark Cream (120ml)Крем


Предназначение: Кремът спомага за намаляване на съществуващи стрии и предотвратява появата на нови. Подходящ за употреба по време на бременност и след раждане, след пластични операции за уголемяване на бюст, чрез поставяне на силиконови импланти.


Наличието на стрии действа отрицателно на самочувствието, както на жените, така и на мъжете. Кремът Stretch mark е подходящ за намаляване на неприятния външен вид на стриите, няма странични ефекти и е бърз и ефективен начин за подобряване на еластичността и здравината на кожата. Не се прилага върху белези. За всички типове кожа. Без парабени.


При дълго съществуващи и дълбоки стрии, е препоръчително хирургичното им премахване, чрез съответните оперативни интервенции.


Начин на употреба:Нанасяйте сутрин и вечер върху чиста и добре подсушена кожа, на проблемните зони. Втривайте с интензивни масажни движения до пълното абсорбиране от кожата.


Съставки /ingredients/(INCI): AQUA,CETEARYL ALCOHOL, SQUALANE, CYCLOPENTASILOXANE, HYALURONIC ACID, POLYSORBATE 60, GLYCERIN, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, PHENOXYETHANOL phenoxyethanolum, PANTHENOL, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, CAPRYL /CAPRYL GLYCOSIDE/, LECITHIN, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-30 CITRULLINE, PENTAPEPTIDE -18, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURATE, LAUROYL PROLINE, BUTYLENE GLYCOL, CHENOPODIUM QUINOA EXTRACT, MULTIFRRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 120ml