SIMETRIA
Insta Lift Serum - Tightener (12ml)Серум


Предназначение: Пластична хирургия в кутийка! Лифтинг ефектът, след нанасяне на продукта е дълготраен /до 24 часа/, тъй като серумът работи в дълбочина за подхранване на кожата и намаляване на неприятните линии. Възстановява и изглажда кожата. При редовна употреба намалява бръчките и придава лифтинг ефект на кожата на лицето и шията.


Намаляването на колагена в кожата или влиянието на атмосферните условия, възрастта или липсата на време и специални грижи, допринасят за появата на нежелани ефекти върху лицето. Специално разработената перфектната формула на Insta Lift Serum, за спиране на времето, позволява на кожата да изглежда по-добре от всякога. Идеална основа за грим. Подходящ за употреба преди нанасяне на фон дьо тен, за всякакъв тип кожа и особено при лица над 35 години. Без парабени.


Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете 2 -3 капки от серума и с върховете на пръстите разнесете с леки масажни движения, към външната част на лицето и шията. Оставете да изсъхне за около 5 мин., без да правите гримаси за да се получи добър лифтинг ефект. След появата на тънък филм върху кожата, може да се нанесе и овлажняващ крем. Използвайте умерено.


Съставки /ingredients/ (INCI): AQUA, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PHENOXYETHANOLphenoxyethanolum, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 12ml