SIMETRIA
Skin Stem Cell Serum (30ml)Серум


Предназначение: Иновативен серум, който запазва младежкия вид и подобрява еластичността на кожата. Специален лабораторно разработен продукт, чрез който съхраняването и защитата на кожните стволови клетки, се извършва посредством растителни такива.


Серумът е липозомен и е извлек от стволови клетки на рядък сорт швейцарска ябълка (Uttwiler Spatlauber), отглеждана по специална технология. Благодарение на тази технология, растителните стволови клетки позволяват дълголетие на клетките на кожата. Skin Stem Cell Serum се бори с белезите на времето и стареенето на клетките. За всички типове кожа. Без парабени.


Начин на употреба:Разклатете добре преди употреба, нанасяйте сутрин и вечер с леки масажни движения върху добре почистено лице, шия и деколте.


Съставки /ingredients/ (INCI): CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, AQUA, HYALURONIC ACID, PYRUS MALUS EXTRACT, XANTHAN GUM, LECITHIN, GLYCERIN, PHENOXYETHANOLphenoxyethanolum, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б, 0878 70 78 27;


Обем: е 30ml