SIMETRIA
Wildberry Extract with Kojic Acid (30ml):Серум


Предназначение: Интензивно изсветлява и намалява пигментациите, придава равномерен тен на кожата. Wildberry Extract with Kojic Acid залага на естествени източници – горски плодове и киселина, извлечена от ферментиращ ориз в процеса на производство на японска ракия.


Помага за намаляване на съществуващата пигментация и развитието на потъмняване на кожата. Серумът има способността допринесе за разграждането на естествено съществуващия в кожата меланин, което влияе върху дълготрайното изравняване и запазване на цвета.


Постигането на равномерен тен е важна стъпка към свежия и младежки вид. Пигментните петна и по-тъмните участъци по кожата пречат на самочувствието и често създават неудобства.


Иновативният и задълбочен анализ на биохимичния характер на меланогенезата /синтеза на меланин, отговорен за цвета на кожата/ и търсенето на решение за равномерен тен, доведе до създаването на уникалната комбинация Wildberry Extract with Kojic Acid. Подходяща е за употреба след излагане на пряка слънчева светлина на белези и пигментни петна. За всички типове кожа. Без парабени.


Начин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете тънък слой върху пигментираните участъци, като внимавате да не излизате от очертанията им. Оставете да попие.


Съставки /ingredients/(INCI): CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, AQUA, SODIUM HYALURONATE, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI EXTRACT,КOJICACID. КОНСЕРВАНТИ: PHENOXYETHANOLphenoxyethanolum, ETHYLHEXYL GLYCERIN.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 30ml