SIMETRIA
Collagen Synthesizer (30ml)Серум


Предназначение: Серумът Collagen Synthesizer с уникалната си пептид-формула, стимулира образуването на колаген, подхранва и подмладява кожата. При редовна употреба, тази формула имитира собствената способност на кожата да произвежда нов колаген. Редуцира появата на фини линии и бръчки, предпазва кожата от фотостареене.


Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан и има решаваща роля в развитието на тъканите. Той е здрав и неразтеглив, поради което има основна функция за поддържането на здравината и еластичността на кожата. Намаляването на съдържанието му в кожата, с напредването на възрастта, е причина за появата на бръчки. Пептидите /белтъци, построени от α-аминокиселинни остатъци / са все по-популярни и ефективни сред продуктите за грижа за кожата и съюзници в борбата с остаряването.


Collagen Synthesizer е подходящ за употреба за всякакъв тип кожа и особено при лица над 35 години. Без парабени.


Начин на употреба:Нанесете серума върху добре почистена и подсушена кожа. Втрийте с леки кръгообразни движения. Използвайте умерено.


Съставки /ingredients/ (INCI): CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, AQUA, HYALURONIC ACID, PALMITOY TRIPEPTIDE -5, GLYCERIN, PHENOXYETHANOLphenoxyethanolum, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 30 ml