SIMETRIA
Squalane Gel (30ml)Овлажняващ гел


Предназначение: Натурален екстракт от маслини, спомагащ за регенерацията на кожата. Това е хидратиращ и овлажняващ гел, с антиоксидантни и подхранващи кожата свойства.


Squalane произлиза от естественото пресоване на маслини. Съдържащите се в маслините витамини /А,В,Д и Е/, както и мононенаситените киселини, спомагат за регенерацията на кожата. Squalane Gel омекотява, освежава кожата и я предпазва от изсушаване, стареене, образуване на бръчки, вредното влияние на околната среда и свободните радикали. Подходящ за дневна и нощна апликация, след процедури и манипулации. За всички типове кожа. Без парабени.


Начин на употреба:Втривайте крема с кръгообразни движения, върху добре почистена и подсушена кожа.


Съставки /ingredients/(INCI): SQUALANE, PETROLATUM.


Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 30ml