SIMETRIA
100% Pure Hyaluronic Acid (30ml)Овлажняващ серум


Предназначение: Овлажняващият серум забавя процеса на стареене като интензивно и дълготрайно овлажнява кожата, повишава еластичността и здравината й и помага за изглаждането на фини линии и бръчки. Благодарение на хиалуроновата киселина кожата придобива стегнат и младежки вид.


Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата и има удивителната способност да задържа вода и така да запазва плътността на тъканта, като я прави гладка и изпъната. Основната ѝ роля е да хидратира кожата. С напредването на възрастта се губи част от хиалуроновата киселина. Остаряването на кожата не се състои единствено в загубата на колаген, отнася се и до хидратацията. Едновременното намаляване на количеството на колагена и водата в състава на кожата води до появата на фини линии, бръчици или други видими признаци на „увяхване“ на кожата.

За да се запази клетъчната функция и хидратацията на тъканта, е необходимо допълнително подхранване с хиалуронова киселина. Серумът „100% Pure Hyaluronic Acid” прониква дълбоко в кожата и забавя процеса на стареене. Подходящ за употреба за дневна и нощна апликация, след инжектиране на филъри, ботокс и пластика на лице. За всички типове кожа. Без парабени.


Съставки /ingredients/ (INCI): AQUA, HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOLphenoxyethanolum, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -20 0С.


Внимание: При поява на зачервяване или дразнене, спрете употребата на продукта. Да се използва само по предназначение, следвайки инструкциите за прилагане. Да не се поглъща. Да се избягва попадане в очите. Да не се използва при наличие на повишена чувствителност към някоя от изброените съставки.


Производител: Cosmetic Solutions LLC, 6101 Park of Commerce Blvd, Boca Raton, FL USA.


Дистрибутор: „Мейкоувър“ ЕООД, гр. София, бул. Витоша 192 Б


Обем: е 30 ml