Всяка година, броят на желаещите да се подложат на пластични операции и естетични кореции, се увеличава. Едно от важните условия за правилно възстановяване, след извършването на хирургична интервенция или манипулация, е гладкото протичане на постоперативния период.

МЕЙКОУВЪР ЕООД, е създадена от д-р Ангел Енчев и задачата й е посветена на осигуряване на „най-доброто от най-добрите” за възстановяването Ви у дома.

В продължение на повече от 3 години, МЕЙКОУВЪР ЕООД, се консултира и работи с американска лаборатория, водеща в областта на козметиката и по-специално в сферата на продукти, свързани с постоперативните грижи след естетични корекции и интервенции.

Съвместно разработената козметична серия SIMETRIA, съдържа разнообразие от доказани лечебни елементи , предназначени да направят процеса на възстановяване по-бърз и по-ефективен. Освен постоперативна грижа, серията SIMETRIA включва продукти, с неоспорим ефект при постигането на мечтания външен вид и младежко излъчване. Те са създадени на базата на иновативни изследвания и проучвания в областта на природните съставки, както и най-новите достижения на високите технологии.

Ние - Д-р Ангел Енчев, МЕЙКОУВЪР ЕООД и SIMETRIA, вярваме в продуктите си и Ви уверяваме, че те са произведени при изключителни условия, които гарантират тяхната ефикасност и отговарят на най-високите изисквания за качество!